Το πρώτο μου post!

food-plate-yellow-white-medium

   Γεια σας και καλωσήρθατε στο μικρό μου blog! Το ονομά μου είναι Χαρά και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που βρίσκεστε εδώ και διαβάζετε αυτό το post.                                                  

  Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε… Δημιούργησα αυτό το blog για να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για το DIY, τις χειροτεχνίες και οτιδήποτε χειροποίητο. Αποτέλεσμα; Σε αυτό το blog θα βρείτε μια ποικιλία κατηγοριών…   

  Επειδή,όμως, αυτό είναι το πρώτο μου post, θα ήθελα να αναλύσουμε το όνομα του blog. Mint&Lemons. Τι πάει να πει αυτό; Ας τα πάρουμε ένα ένα:

  Mint: όταν λέω «mint» δεν αναφέρομαι στην γνωστή σε όλους μας δροσερή μέντα, αλλά στο αγαπημένο χρώμα mint. Ποιο είναι αυτό; Δεν υπάρχει ονομασία για αυτό στα ελληνικά, μα μπορεί και να το συναντήσετε ως χρώμα της μέντας. Για να είμαι,όμως, ειλικρινής το χρώμα αυτό δεν θυμίζει τόσο το σκούρο πράσινο χρώμα της μέντας. Το χρησιμοποίησα, διότι είναι το χρώμα που με εμπνέει, μου θυμίζει δημιουργικότητα και καλή διάθεση για οτιδήποτε!!!

  Lemons: είμαι σίγουρη πως έχετε καταλάβει σε τι αναφέρομαι. Τι άλλο από τα λεμόνια; Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, μα δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από αυτά. Ποιος θα πει όχι σε μία απολαυστική lemon pie ή σε μία δροσιστική σπιτική λεμονάδα?

  Αυτό ήταν, λοιπόν, το πρώτο μου post. Ελπίζω να μην σας κούρασα και εύχομαι πραγματικά να μείνετε στην παρέα μας!!!

4 σκέψεις σχετικά με το “Το πρώτο μου post!

    • Χαρά

      Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησής μου! Βεβαίως και θα δείτε κατασκευές, μα ίσως καθυστερήσω λιγάκι (πάλι )😜!!

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε